Alpaca's te koop

Regelmatig hebben wij alpaca's te koop. Daarnaast bieden we op deze pagina dieren te koop aan namens bevriende alpacahouders.

Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer we alpaca's te koop aanbieden? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Rechts treft u een lijst van alpacas die wij op dit moment te koop aanbieden.

Te koop: Suri Alpacamerrie Pure Isabella

Prijs op aanvraag
Isabelle word drachtig verkocht van onze schitterende suri dekhengst Lignum Major voor voorjaar 2017.

Isabella is een solide suri merrie met een schitterende warme bruine kleur. Ze is uniform in kleur, glans en fijnheid. Ze had iets fijner mogen zijn, maar is als totaalpakket een geweldige merrie voor de (startende) suri alpaca fokker.

Haar vader is GLR The Synergist; een zwarte suri hengst die van de Verenigde Staten naar Groot Brittannie is geexporteerd, en afstamt van de bekende hengst MacGyver.. Deze bloedlijn is op het vasteland van Europa nauwelijks vertegenwoordigt.

Isabella is enorm nieuwsgierig, loopt braaf mee uit het halster, komt graag bij je uit de hand eten en is makkelijk te verzorgen. Ze is de eerste die je aan het hek komt begroeten.

Ze word gedekt door onze fawn kleurige top surihengst Lignum Major

Isabella is in januari 2017 met Enferplex en op Brucellose getest en heeft twee maanden in quarantaine verbleven. Ze zal voor verkoop op wormen gecontroleerd worden, zodat zeker is dat ze gezond verhuisd. Bezorging is uiteraard mogelijk.

Te koop: Alpacamerrie Zeldert Bianca

€ 1800, geen BTW.

In opdracht van een bevriende alpacahouder, mogen we u Bianca aanbieden.

Bianca is een jaar of vier geleden aangeschaft en heeft in deze tijd tweemaal een veulen gehad, waaronder een mooie witte merrie die de eigenaar heeft aangehouden om mee door te fokken.

Bianca is vorig jaar helaas niet drachtig geworden en is nu aan de zware kant. Ze is deze zomer èènmaal gedekt door onze Pure Galileo, echter is niet zeker of ze drachtig is.

Ze is nieuwsgierig en komt graag bij je voor eten. Ze is helaas nog niet halstermak.

Bianca staat bij de eigenaar, vlakbij Amersfoort.