Alpaca's te koop

Regelmatig hebben wij alpaca's te koop. Daarnaast bieden we op deze pagina dieren te koop aan namens bevriende alpacahouders.

Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer we alpaca's te koop aanbieden? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Te koop: Alpacamerrie Pure Summer van AlpacaOord

Prijs op aanvraag
Gedekt met onze zwarte hengst Snowy Peak Eros voor een veulen in voorjaar 2017.

Summer is een correcte, stevig gebouwde witte merrie geboren in 2013 in het Verenigd Koninkrijk.

Haar vacht is medium-fijn, maar heeft een hoge density en is uniform in fijnheid en kleur door het gehele zadel. Haar vacht is commercieel te scheren, en goed bruikbaar voor de fabricage van eindproducten.

Summer is halstermak, eet uit de hand en is een rustige merrie in de groep.

Summer is in januari 2017 met Enferplex en op Brucellose getest en heeft twee maanden in quarantaine verbleven. Ze zal voor verkoop op wormen gecontroleerd worden, zodat zeker is dat ze gezond verhuisd. Bezorging is uiteraard mogelijk.

Uiteraard word Summer drachtig verkocht, ze is recent eenmaal gedekt door onze knappe zwarte hengst Snowy Peak Eros. U ontvangt garantie op een levend veulen, door middel van recht op herdekking.

Te koop: Suri Alpacamerrie Pure Isabella

Prijs op aanvraag
Isabelle word drachtig verkocht van onze schitterende suri dekhengst Lignum Major voor voorjaar 2017.

Isabella is een solide suri merrie met een schitterende warme bruine kleur. Ze is uniform in kleur, glans en fijnheid. Ze had iets fijner mogen zijn, maar is als totaalpakket een geweldige merrie voor de (startende) suri alpaca fokker.

Haar vader is GLR The Synergist; een zwarte suri hengst die van de Verenigde Staten naar Groot Brittannie is geexporteerd, en afstamt van de bekende hengst MacGyver.. Deze bloedlijn is op het vasteland van Europa nauwelijks vertegenwoordigt.

Isabella is enorm nieuwsgierig, loopt braaf mee uit het halster, komt graag bij je uit de hand eten en is makkelijk te verzorgen. Ze is de eerste die je aan het hek komt begroeten.

Ze word gedekt door onze fawn kleurige top surihengst Lignum Major

Isabella is in januari 2017 met Enferplex en op Brucellose getest en heeft twee maanden in quarantaine verbleven. Ze zal voor verkoop op wormen gecontroleerd worden, zodat zeker is dat ze gezond verhuisd. Bezorging is uiteraard mogelijk.

Te koop: Alpacamerrie Pure Princess Poppy van AlpacaOord

Prijs op aanvraag
Word drachtig verkocht, inclusief gratis dekking met hengst naar keuze. Onze tip: Inca Informer of Pure Galileo

Princess Poppy is een compact gebouwde, uniform witte merrie. Ze heeft een goede dichtheid van vacht en is vrij correct van bouw. Ze is iets kort in de nek.

Haar vader is de legendarische fawn hengst Alpacastud Warrior, en haar moeder één van de beste fokmerries van Pure Alpacas UK.

Poppy is halstermak, eet uit de hand en is makkelijk in de omgang. Ze vind het nog een beetje eng wanneer je haar vasthoud, maar dat gaat steeds beter.

Poppy is in januari 2017 met Enferplex en op Brucellose getest en heeft twee maanden in quarantaine verbleven. Ze zal voor verkoop op wormen gecontroleerd worden, zodat zeker is dat ze gezond verhuisd. Bezorging is uiteraard mogelijk.

Poppy is een ideale merrie voor mensen die willen beginnen met de alpacafokkerij, en een makkelijke merrie in de omgang zoeken.

Te koop: Alpacamerrie Zeldert Bianca

€ 1800, geen BTW.

In opdracht van een bevriende alpacahouder, mogen we u Bianca aanbieden.

Bianca is een jaar of vier geleden aangeschaft en heeft in deze tijd tweemaal een veulen gehad, waaronder een mooie witte merrie die de eigenaar heeft aangehouden om mee door te fokken.

Bianca is vorig jaar helaas niet drachtig geworden en is nu aan de zware kant. Ze is deze zomer èènmaal gedekt door onze Pure Galileo, echter is niet zeker of ze drachtig is.

Ze is nieuwsgierig en komt graag bij je voor eten. Ze is helaas nog niet halstermak.

Bianca staat bij de eigenaar, vlakbij Amersfoort.

Te koop: Jonge alpacahengst AOH Daniel Craig

€ 1250 incl BTW

Schitterend wit hengstveulen van onze tophengst Pure Galileo en Bibi.

We verwachten dat hij zich gaat ontpoppen tot dekwaardige hengst. Daniel Craig is ingeschreven voor de Nationale Alpacashow Assen 2017.

Erg prettig en kalm karakter. Compleet halstermak en een geweldig fijn dier.

Te koop: Jonge alpacahengst AOH Monte Carlo

Verkocht

Lief klein wit hengstje van onze Pure Galileo. Superfijn!