We fokken alpaca's van de hoogst haalbare kwaliteit omdat we dat leuk vinden, niet met het doel om shows te winnen of om te verhandelen. Wij streven ons eigen fokdoel na.

Onze alpacaboerderij is gebonden aan een vaste oppervlakte weiland en stalruimte. Wij proberen onze kuddegrootte stabiel te houden  en zien jaarlijks graag 2-5 veulens opgroeien.
Van tijd tot tijd zullen we dieren, van alle leeftijden, kwaliteiten, geslachten te koop aanbieden. Hierin is het belangrijkst dat de dieren op een goede plek terecht komen na verkoop.

We zijn heel open over de verkoopsprijzen die we hanteren. We proberen onze dieren interessant te prijzen voor de serieuze hobbyfokker, en bieden hierdoor een hele goede prijs/kwaliteit verhouding.

Aangezien we ons beseffen dat een alpaca een hele uitgave is, hechten wij eraan om u goed te ondersteunen bij het maken van een keuze. Zodat u de juiste alpaca voor uw doel koopt. Verder zal een dier altijd conform de eisen van de verkoopovereenkomst AAB overgedragen worden, kan bij u thuisgebracht worden, zal altijd gezond en na mestonderzoek overgedragen worden.

Heeft u bij ons een specifiek dier gezien welke binnen uw eigen fokprogramma past? Of bent u gewoon gevallen voor de uitstraling van een van onze "wandel-ruintjes"? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. 

Regelmatig hebben wij alpaca's te koop, of helpen we (hobby)fokkers om voor hun dieren een goede nieuwe eigenaar te vinden. Een selectie van deze dieren treft u op onze verkoopslijst

VerkoopslijstDe foto's hieronder geven u een beeld van de dieren die bij ons lopen of hebben gelopen. Dit is geen actueel of volledig overzicht.

Carmen

De merrie waar ons alpaca avontuur mee begon. In 2012 heeft ze haar laatste veulen gehad, sindsdien is zij met pensioen.

AOH Grace

Schitterende fawnkleurige merrie. Tulaco Centurion aan moeders- en vaders zijde borgen de unieke kwaliteiten in fawn.

Hardy Indiana Jetstream

Hardy Indiana Jetstream is een zwarte hengst die onze kudde in 2014 verrijkt heeft. Geïmporteerd uit Engeland, inmiddels verhuisd naar een groen Fries weiland.

Sean Connery

Deze 007 is geboren bij Alpaca Linde, en hebben wij aangeschaft om onze kudde te versterken bij de alpacawandelingen

AOH Yoshi

Wit merrieveulen van 2014. Superfijne vacht en gekenmerkt door een solide en gezonde foklijn.

Yoshi is in 2015 verhuisd naar de Veluwe.

AOH Amadeus

Uit onze Tulaco Centurion lijn, gecombineerd met ATD Da Vinci di Marcus is Amadeus geboren. Veelbelovende jonge hengst.

AlpacaOord Raiza

Geen alpaca, maar wel verantwoordelijk voor het vangen van mollen en opruimen van gevallen alpacabrokjes! :)

Morgan Freeman

Een vriendelijke, donkerbruine ruin. 

In 2015 is 'Mo' verhuisd naar Belgi├ź.

CME Humphrey

Een prachtig gebouwde, light fawn hengst. Bloedlijn Tulaco Centurion. Helaas is Humphrey overleden.

Jim Carrey

Lieve rosegrey jonge hengst.
In 2014 is Jim verhuisd naar Zeeland.

AOH Rosario

Prachtige witte merrie uit een bruine lijn.

AOH Harley

Een lieve, zelfstandige en halstermakke witte ruin van 2011. Gaat altijd mee met onze wandelingen

Pure Galileo

Galileo heeft onze kudde begin 2015 verrijkt. Zijn afkomst is opmerkelijk, en deze koninklijke hoogheid is een mooi totaalpakket! 

AOH Cenza

Schitterend merrieveulen van AOH Rosario en Indiana Jetstream

AOH Reese

Donkerbruine merrie van AOH Mia en Indiana Jetstream