Speciaal Veevervoer Thijssen neemt veetransport activiteiten AlpacaOord over

Alpaca Logistics Europe is een bedrijfsonderdeel van AlpacaOord. Ondernemer Kevin Hamstra is de afgelopen tien jaar onder deze vlag met veel plezier actief geweest op het gebied van internationaal transport van alpaca’s. Door een verandering in zijn situatie is Kevin op zoek gegaan naar een betrouwbare partij die zijn vaste klanten hetzelfde kwaliteits- en serviceniveau kan bieden. Een transporteur die de alpaca ‘snapt’ en goed bekend is in het transport van kleine koppels hoogwaardige fokdieren.

Vol vertrouwen worden de transport activiteiten, de merknaam Alpaca Logistics en de website alpacalogistics.eu overgedragen aan Michiel en Evi van Speciaal veevervoer Thijssen.

Michiel is al tientallen jaren actief als beroepschauffeur en heeft vrijwel elke diersoort die in Nederland gehouden word wel onder zijn hoede gehad. Recent heeft Speciaal veevervoer Thijssen een nieuwe Iveco wagen in gebruik genomen, welke maximaal comfort biedt aan dieren tijdens het transport. Op korte termijn komt daar een nieuwe type-II gekeurde luxe trailer bij, waarmee zij helemaal klaar zijn voor de toekomst!

Kevin zal nog enige tijd betrokken blijven voor een soepele overdracht van lopende trajecten, en waar nodig assisteren om export certificaten te kunnen verkrijgen. U mag in de toekomst hetzelfde serviceniveau tegen een vergelijkbare prijs verwachten als u van Alpaca Logistics / AlpacaOord gewend bent.

Heeft u alpaca’s te transporteren? Dan kunt u gewoon zoals u gewend bent via www.alpacalogistics.eu een offerteaanvraag doen. Deze komt dan rechtstreeks bij Michiel & Evi binnen. Liever bellen? : +31 6 54993664 of per email info@speciaalveevervoer.nl.

AlpacaOord wenst Speciaal veevervoer Thijssen alle succes en veel veilige kilometers.

Klik hier om Alpacalogistics.eu te bezoeken.


We begrijpen volledig dat het vervoer van uw alpaca's een delicate zaak is. Niet alleen wilt u dat uw dieren goed verzorgd worden, maar ook zijn er factoren als regelgeving en dierziektepreventie. Wij snappen daarnaast heel goed dat het u wellicht niet uitkomt om zelf meerdere dagen van huis te zijn om alpaca's te vervoeren.

Daarom biedt Kevin de mogelijkheid om transport in opdracht te verzorgen. Kevin heeft alle certificaten en vergunningen om uw import/export te verzorgen.

Alpaca transport word verzorgd met de speciaal ingerichte bestelwagen, een veetrailer of via een derde partij met vrachtwagen of vliegtuig.

Biosecurity is bij het transporteren van alpaca's onze grootste prioriteit. De bus is voorzien van een speciale antislipvloer welke eenvoudig te reinigen is. Wij volgen de strikte regelgeving omtrent Reiniging & Ontsmetting die de Nederlandse wet voorschrijft aan internationale veetransporteurs. 

Het voertuig word van binnen en buiten gereinigd en ontsmet, elke keer wanneer we dieren gelost hebben. Dit doen we wanneer mogelijk op een zogenaamde Erkende Wasplaats.

Hoe gaat het transporteren van uw alpaca's in zijn werk? Stuur via email een berichtje waarin u in ieder geval de gewenste ophaal en afleverplaats vermeld. U ontvangt dan eerst een globale prijsindicatie en een aantal data. Op basis van de gekozen datum en onze route zullen we een offerte uitbrengen. Waar nodig maken we u wegwijs in de wet en regelgeving omtrent dierentransport.

Boekt u een alpaca transport bij AlpacaOord? Dan zit er een vol uur gratis consultancy bij inbegrepen.