Het pakket aan diensten word steeds verder uitgebreid. Zo kunnen we nu al exportpapieren voor u aanvragen, bemiddelen bij (lucht)transport van uw alpaca's door derden en is het vanaf medio 2021 mogelijk het complete pre-export programma van quarantaine en exporttesten voor u te verzorgen op onze nieuwe locatie.

Daarom verzorgen we vanaf 2020 het transport van alpaca's onder de nieuwe merknaam: 

Klik hier om Alpacalogistics.eu te bezoeken.


We begrijpen volledig dat het vervoer van uw alpaca's een delicate zaak is. Niet alleen wilt u dat uw dieren goed verzorgd worden, maar ook zijn er factoren als regelgeving en dierziektepreventie. Wij snappen daarnaast heel goed dat het u wellicht niet uitkomt om zelf meerdere dagen van huis te zijn om alpaca's te vervoeren.

Daarom biedt Kevin de mogelijkheid om transport in opdracht te verzorgen. Kevin heeft alle certificaten en vergunningen om uw import/export te verzorgen.

Alpaca transport word verzorgd met de speciaal ingerichte bestelwagen, een veetrailer of via een derde partij met vrachtwagen of vliegtuig.

Biosecurity is bij het transporteren van alpaca's onze grootste prioriteit. De bus is voorzien van een speciale antislipvloer welke eenvoudig te reinigen is. Wij volgen de strikte regelgeving omtrent Reiniging & Ontsmetting die de Nederlandse wet voorschrijft aan internationale veetransporteurs. 

Het voertuig word van binnen en buiten gereinigd en ontsmet, elke keer wanneer we dieren gelost hebben. Dit doen we wanneer mogelijk op een zogenaamde Erkende Wasplaats.

Hoe gaat het transporteren van uw alpaca's in zijn werk? Stuur via email een berichtje waarin u in ieder geval de gewenste ophaal en afleverplaats vermeld. U ontvangt dan eerst een globale prijsindicatie en een aantal data. Op basis van de gekozen datum en onze route zullen we een offerte uitbrengen. Waar nodig maken we u wegwijs in de wet en regelgeving omtrent dierentransport.

Boekt u een alpaca transport bij AlpacaOord? Dan zit er een vol uur gratis consultancy bij inbegrepen.