Op 25 juni 2020 hebben we (gepland) een prachtig nestje kittens gekregen.

Lexa woont bij ons in huis, en hebben we al vanaf ongeveer8 weken oud. Ze is toen als verwaarloosd kitten bij ons gekomen. 
Inmiddels is bijna twee jaar oud en dikke maatjes met haar gesteriliseerde huisgenote Koekie. Omdat ze altijd wat angstig is gebleven, èn omdat ze zo'n prachtige poes is, hebben we besloten eenmalig een nestje kittens met haar te fokken,
Lexa en Koekie komen niet buiten, alleen in de kattenren. Als ze naar pension of dierenarts moeten, gaat dat aan een tuigje altijd prima.

Op deze pagina treft u meer informatie over de kittens. We zoeken voor alle kittens een fijn huisje. Dit is een serieus nestje, van twee prachtige katten. Wij gaan er voor zorgen dat het de kittens in de eerste levensfase aan niks ontbreekt, en beginnen alvast met wat socialisatie. 

Het lijkt erop dat de kittens (net als Lexa) hypo-allergeen zijn. 

Wilt u komen kijken of een kitten reserveren? Graag ontvangen we even een mailtje van u via de contactpagina van deze website.

We vragen voor de kittens € 650 euro.Dit is inclusief het chippen en alle dierenarts kosten die ze nodig zullen hebben om gezond te verhuizen. De vader heeft een stamboom, moeder niet. Ze worden dan ook niet geregistreerd bij een stamboek. Vandaar dat we ze veel voordeliger aanbieden dan (kruising) Siberen met papieren.
Er komt een eenvoudige koopovereenkomst bij, als die ondertekend is, word een kitten pas definitief voor iemand gereserveerd. Betaling hoeft pas bij ophalen van de kitten.

Lexa

Poes, geen papieren. Vermoedelijk Syberische kat x EuropeesGeboren zomer 201825 april 2020 Controle op Katten hiv en leukemie

Diesel

Dekkater, geregistreerd met stamboom. Raszuivere Siberische kat silver tabby

  • Dekdatum 27 april 2020
  • Rontgen foto, controle dracht door dierenarts (alles OK, vijf stuks!) 19 juni 2020
  • Geboren op 25 juni 2020: Vijf gezonde mooie kittens.
  • Alle kittens zijn op 27 juni 2020 door de dierenarts nagekeken en zagen er goed uit. Hartjes in orde, gesloten gehemelte, volle buikjes etc.

6 juli 2020