Alpaca Experience / Wandeling

Update:


In verband met de enorme vraag naar wandelingen de afgelopen periode, is het momenteel alleen mogelijk om online groepswandelingen te reserveren.

Op dit moment nemen we alleen boekingen voor prive-wandelingen aan voor mensen die het afgelopen jaar een cadeaubon hebben ontvangen.

Deze boekingen kunnen plaatsvinden vanaf begin juli. Heeft u een cadeaubon? Stuur dan een email om een afspraak te maken: U mag een prive-wandeling reserveren of mee met één van de groepswandelingen.

Zijn er geen online data beschikbaar? Dan kunnen we u op de wachtlijst plaatsen. Zodra we weer data beschikbaar hebben zullen we u een email sturen.

Klik hier voor de wachtlijstPrivéwandelingen

Het is hartstikke leuk om door middel van een boswandeling kennis te maken met alpaca's. U bezoekt onze alpacafokkerij of we verzamelen voor een groepswandeling bij Theeschenkerij Tuk's T-Huis. Vervolgens wandelen we het schitterende natuurgebied De Eese in.

Een wandeling kan geboekt worden voor verschillende groepsgroottes, neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Afhankelijk van de groepsgrootte gaat er minimaal 1 alpaca per 2 personen mee. De wandeling start bij onze fokkerij in Wilhelminaoord, Drenthe of vanaf Theeschenkerij Tuk's T-Huis vlakbij Steenwijk, Overijssel.

Cadeaubon vanaf twee personen is verkrijgbaar vanaf € 40,00. De verzending van deze cadeaubon is binnen Nederland gratis. De ontvanger kan zelf een afspraak maken om de bon te verzilveren.

Tevens is er een luxe geschenkverpakking beschikbaar, deze kan echter niet verzonden worden.

Beschikbare data

De volgende groepswandelingen staan op dit moment op de planning. Deze kunt u direct online boeken, maar vol=vol. Mocht het slecht weer zijn, of andere problemen, waardoor het niet verantwoord is om met de alpaca's te gaan lopen, dan nemen we contact met u op om de wandeling te verzetten, of krijgt u uw geld teruggestort.

Na het boeken ontvangt u direct een bevestiging van uw aankoop. Per email ontvangt u uiterlijk een week van tevoren extra informatie zoals het adres, de locatie en het verloop van de wandeling.

Helaas, helemaal vol!

Na de aankondiging van de wandelingen op 1 en 22 juli waren deze binnen enkele uren helemaal uitverkocht. Helaas zitten we midden in het scheerseizoen en kunnen we nog niet direct nieuwe groepswandelingen inplannen.

Na het scheerseizoen zullen we nieuwe data plannen. Als u op onze wachtlijst staat sturen we u dan een email met nieuwe mogelijkheden.