Boek een alpacawandeling

Bij AlpacaOord organiseren we regelmatig alpacawandelingen. Tot op heden deden wij dit individueel, maar gezien de grote interesse over de afgelopen maanden hebben we inmiddels een lange wachtlijst en organiseren we daarom groepswandelingen. Zo kunnen wij zoveel mogelijk mensen de kans geven om deze prachtige dieren te leren kennen.

Een groepswandeling is voor maximaal 16 personen, en vindt plaats op de Woldberg, een bos in de buurt van Steenwijk. Na een introductie en uitleg over hoe er met de dieren om moet worden gegaan start de wandeling van ongeveer 50- 60 minuten. Na afloop bieden wij u een kopje koffie, thee of een frisdrank aan bij het Theehuis Tuk.

Geplande Groepswandelingen

De volgende groepswandelingen staan op dit moment op de planning. Deze kunt u direct online boeken, maar vol=vol. Mocht het slecht weer zijn, of andere problemen, waardoor het niet verantwoord is om met de alpaca's te gaan lopen, dan nemen we contact met u op om de wandeling te verzetten, of krijgt u uw geld teruggestort.

Na het boeken ontvangt u direct een bevestiging van uw aankoop. Per email ontvangt u uiterlijk een week van tevoren extra informatie zoals het adres, de locatie en het verloop van de wandeling.

Helaas, helemaal vol!

Na de aankondiging van de wandelingen op 1 en 22 juli waren deze binnen enkele uren helemaal uitverkocht. Helaas zitten we midden in het scheerseizoen en kunnen we nog niet direct nieuwe groepswandelingen inplannen.

Na het scheerseizoen zullen we nieuwe data plannen. Als u op onze wachtlijst staat sturen we u dan een email met nieuwe mogelijkheden.