Alpaca Groepswandeling

Op onderstaande data gaan we weer met de alpaca's de bossen in! Tijdens deze groepswandeling bij ons op locatie in Wilhelminaoord, heeft u de kans om op een ongedwongen manier kennis te maken met Alpaca's.

Zorg ervoor dat u uiterlijk een kwartier van tevoren aanwezig bent en geschikte kleding en schoenen aantrekt? De voorkeur gaat uit naar schone kaplaarzen.

U loopt per 2 deelnemers met een minimaal een alpaca. Voor, tijdens, en na de wandeling verteld de familie Hamstra u alles wat u wilt weten over deze prachtige dieren.
Bij elke wandeling is plaats voor maximaal acht personen.

Bij terugkomst drinken we gezamenlijk een kopje koffie/thee.

Betaling graag contant of vooraf per bank. U kunt ook een ontvangen cadeaubon gebruiken voor deze data.

Annuleren is kosteloos mogelijk tot 24 uur tevoren. Geeft u het wel zsm door, dan kunnen we iemand anders nog blij maken met uw plaatsen?

Staan er geen data online beschikbaar? Dan zijn we voorlopig volgeboekt. Voor groepen van minimaal zes personen kunnen we in overleg een datum prikken. Emailt u even voor de mogelijkheden?

NB: In periode 15 maart - 10 juni is er geen gelegenheid om te komen wandelen. In deze periode zullen we wel weer onze open dag / scheerfeest organiseren, waar u uiteraard van harte welkom bent. Meer informatie volgt tzt op onze website en facebook.

Direct Boeken


€25.00 p.p., 0 plekken vrij

€25.00 p.p., 0 plekken vrij

€25.00 p.p., 0 plekken vrij

€25.00 p.p., 0 plekken vrij

€25.00 p.p., 0 plekken vrij

€25.00 p.p., 0 plekken vrij

€25.00 p.p., 1 plekken vrij
Aantal: