Alpaca Groepswandeling

Op onderstaande data gaan we weer met de alpaca's de bossen in! Tijdens deze groepswandeling bij ons op locatie in Wilhelminaoord Drenthe, heeft u de kans om op een ongedwongen manier kennis te maken met Alpaca's.

U loopt per twee deelnemers met minimaal een alpaca. Uiteraard kunt u onderweg van alpaca wisselen.

Voor, tijdens, en na de wandeling vertelt de familie Hamstra u alles wat u wilt weten over deze prachtige dieren. Bij terugkomst drinken we gezamenlijk een kopje koffie/thee. Bij elke wandeling is plaats voor circa acht personen.

Het hele programma duurt circa twee uur, waarvan ruim een uur wandeling.

Ook bij regen of wind gaat de wandeling gewoon door. Alleen bij Code Geel / Code Rood weerswaarschuwing verplaatsen we de activiteit.

Staan er geen data online beschikbaar? Dan zijn we voorlopig volgeboekt.

Voor groepen van minimaal zes personen kunnen we een besloten wandeling plannen. Emailt u even voor de mogelijkheden, inclusief voorkeursdata?

Ter info: In de maanden april, mei en juni is er weinig beschikbaarheid om onze fokkerij te bezoeken. Dit heeft ermee te maken dat het dan scheer seizoen is, en wij op pad zullen zijn om alpacas te scheren bij collega-fokkers.

In het voorjaar ontvangen we u graag op ons Scheerfeest/Open dag (10 mei 2018, Hemelvaart) of op de Alpacashow in Assen (15 april 2018).

Terug naar de hoofdpagina

Direct Boeken


€25.00 p.p., 0 plekken vrij

€25.00 p.p., 6 plekken vrij
Aantal:

€0.00 p.p., 32 plekken vrij
Aantal:

€25.00 p.p., 0 plekken vrij

€25.00 p.p., 0 plekken vrij

€25.00 p.p., 0 plekken vrij

€25.00 p.p., 0 plekken vrij